Rallytest

Här uppe i norra Värmland finner du den optimala anläggningen rallyträning, däckstester och optimering av väghållning inför och under vintersäsongen. Urvalet av testvägar ger dig en variation som få andra kan erbjuda inom samma område. Här kan du välja bland många olika testvägar samt även en isbana. Vi ligger i Rally Sweden-området och kan leverera det där lilla extra för ditt test!

Här finns tio olika vägsträckor att testköra på, med olika karaktär och olika underlag. Vi vattnar och underhåller vägarna under samtliga testdagar för att kunna erbjuda så perfekt underlag som möjligt.

 

 

Gunnar Barths arrangörsnoter finnns för den som vill att tillgå i receptionen. Service på bilen gör du i rallygaraget. Bor och äter gott gör du på Anttila.

Värdshuset och Puben >>>

Våra stugor >>>

 

Test för team

Många är teamen och rallystallen som hittat hit och uppskattat vår anläggning genom åren. Mycket tack vare att vi kan erbjuda er hög nivå på service, inklusive boende, mat och tilläggsaktiviteter för den som så önskar.

I vårt värdshus äter du tillsammans med teamet förstklassigt med betoning på lokala råvaror.   Vi serverar frukost, lunch och middag. 

Värdshuset och Puben >>>