Äventyr

Snöskotersafari

Vi har toppmoderna snöskotrar och kompletta utrustningar med hjälmar, overaller och boots. Anläggningen klarar grupper på upp till 22 personer per omgång.
Turen går på gamla körvägar, över sjöar och myrmarker, över flera berg och genom dalgångar i den spännande Finnskogen. Ungefär efter halva sträckan så stannar vi för att njuta av medhavd fika eller varför inte lägga till en lunch till paketet. Det blir fler tillfällen till bensträckare utefter turen så att även den orutinerade får en behaglig och upplevelserik skotertur.

 

 

 

 

 


Tre- eller femkamp

En populär aktivitet, oavsett om man är här för rallytest eller någon annan av våra aktiviteter, är att utmana varandra i tre- eller femkamp.

Vi har ett bredd utbud av delar som kan ingå i tre- eller femkamp, till exempel skidor, problemlösning, stocksågning, lerduveskytte, kolbullestekning.

 

 


Rökbastu

I dag när det pratas om laganda och team building är det svårt att överträffa rökbastun som ”verktyg”. Med sin inbjudande atmosfär; den är behagligt varm – ca 70 grader inledningsvis; sin mystik, med bara några levande ljus som enda ljuskälla och sin karaktärsfulla doft av rök och tjära, gör det lätt att slappna av och lösa problem. Framförallt är det ett fantastiskt fint ställe att bara sitta och njuta.

Rökbastun är den i särklass mest bokade aktiviteten.

 

 


Isracing med bil

Här gäller det att ta det kallt! Du får möjlighet att själv köra på sladd mellan snövallarna och åka med vana förare. Vi kör på någon av våra tre sjöar i närheten av Anttila under vintern på tätdubbade vinterhjul. 

 


Fiske

I vår nordvärmländska terräng finns det gott om fiskevatten runt omkring Anttila. Här finns det goda möjligheter att prova fiskelyckan och utbudet av fisk i tjärnar och sjöar innefattar bland annat laxöring, abborre och gädda!